//

Domain megrendelő

Amennyiben “.hu” végződésű domain-nevet kíván megrendelni akkor ezen nyomtatványunkat feltétlenül el kell küldenie elérhetőségeink egyikére, és az online megrendelő űrlapunkat is ki kell töltenie. A nyomtatvány nélkül az ISZT Kht. (a magyar domain-nevek nyilvántartója) nem fogadja el a regisztrációs kérelmet.

 

Ha a magyar domain-nevet szervezet számára kívánják bejegyezni, akkor az aláírási címpéldány, és a cégbírósági végzés másolatait is mellékelni kell a nyomtatványhoz.

 

Amennyiben magánszemélyként kíván “.hu”-végű domain-nevet regisztráltatni, akkor a nyomtatvány második oldalán szereplő nyilatkozatot is ki kell töltenie.

 

Nemzetközi domain-név igényléséhez viszont nem szükséges a nyomtatvány letöltése.

 

A domain megrendelő letöltése

Lemondó nyilatkozat

Amennyiben meglévő, “.hu” végződésű domain-nevéről le kíván mondani más javára (tulajdonos váltás), akkor le kell töltenie lemondó nyilatkozatunkat, és azt kitöltve el kell küldenie elérhetőségeink egyikére.

Tulajdonos-váltás esetén a – lemondó nyilatkozaton kívül – a .hu megrendelő dokumentumot az új tulajdonos adataival kell kitölteni.
Amikor az új tulajdonos megrendeli az online felületen, akkor számára ezt mi kitöltjük, neki csak alá kell írnia. Ha szükség van az üres megrendelő dokumentumra, azt itt tudja letölteni:

 

A lemondó nyilatkozat letöltése